"Κτίζει" χαρακτήρα στην άμυνα

"Κτίζει" χαρακτήρα στην άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει περάσει στο ντούκου το τελευταίο διάστημα, αφού η κουβέντα γίνεται για το επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ και στη μεταγραφή που δεν έγινε, έστω και την ύστατη ώρα. Ωστόσο η αμυντική διάταξη της ΑΕΚ δείχνει απροσπέλαστη. Οι κιτρινόμαυροι σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν δέχτηκαν γκολ, κάτι που δείχνει ότι “κτίζουν” χαρακτήρα στο αμυντικό κομμάτι. Είναι χαρακτηριστικό ότι απέναντι στον Παναιτωλικό “έφαγε” μόλις δύο φάσεις.

Θυμίζουμε ότι οι κιτρινόμαυροι μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, έχουν δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Μόνο ο Ρέγιες κατάφερε να σκοράρει, στο φιλικό με τη Σεβίλλη. Η Ίντερ έμεινε στο μηδέν, όπως και οι Πλατανιάς, Ξάνθη στο πρωτάθλημα. Και χθες, ο Παναιτωλικός που πέτυχε δύο γκολ στη Τρίπολη, έμεινε όχι μόνο χωρίς γκολ, αλλά και χωρίς ουσιαστική ευκαιρία.

Μπορεί λοιπόν η μεγάλη κουβέντα να γίνεται για την επίθεση της Ένωσης, αλλά η άμυνα έχει κλέψει την παράσταση μέχρι σήμερα. Δείγμα της δουλειάς που γίνεται στα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X