Δέλλας: «Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Δέλλας: «Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο ο Τραϊανός Δέλλας τέλειωσε μια και καλή την κουβέντα περί μεταγραφής στο φινάλε για την ΑΕΚ.

«Η θέση που έβγαλε η ομάδα τα λέει όλα. Στηρίζουμε τους παίκτες μας, τους έχουμε εμπιστοσύνη. Αυτοί αποδεικνύουν μέσα στο τι μπορούν κάνουν. Μέρα με την μέρα καλύτερη.

Εχουν γίνει μεταγραφές στην ΑΕΚ. Άσκοπα άνοιξε η συζήτηση. Υπάρχουν και στηρίζουμε τα παιδιά που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας» είπε σε σχετική ερώτηση ο Δέλλας.

Για το παιχνίδι και τον στόχο της ΑΕΚ στο φιλικό είπε «Ευχαριστούμε Παναιτωλικό για την φιλοξενία. Θέλαμε ένα δυνατό φιλικό με καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός,. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος με ότι είδα, ήθελα να δω κάποια παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Το πιο σημαντικό να ενταχθούν Μάνταλος και ο Κορδέρο που έχουν ταλαιπωρηθεί. Κάναμε ένα γεμάτο ματς, βάλαμε τρία γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Λίγη σημασία για μένα το αποτέλεσμα. Ο στόχος ήταν διττός. Θέλαμε να ενσωματωθούν τα δύο παιδιά και να πάρουν άλλα παιδιά χρόνο συμμετοχής.

Για το ματς με την Ξάνθη και την συνέχεια σχολίασε «Και με Ξάνθη ήταν δύσκολο ματς. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ για να κερδίσουμε. Δεν κρυβόμαστε κάτω από τη γη που δεν πήραμε δύο βαθμούς και δεν πετάμε στα σύννεφα όταν κερδίζουμε. Θα συνεχίσουμε, έχουμε καλή ομάδα».

Τέλος, για τον στόχο της ΑΕΚ φέτος είπε ο Δέλλας «Να πρωταγωνιστεί. Αυτό θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Αυτό θέλουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X