Ο Θ.Ραλλής γράφει: Απαντήσεις στο γήπεδο

Ο Θ.Ραλλής γράφει: Απαντήσεις στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταλαβαίνω την απογοήτευση, ή καλύτερα τη ζήλια από την μεταγραφή Μπερμπάτοφ. Αντιλαμβάνομαι ότι μέχρι σήμερα, η ΑΕΚ μπορεί να έμεινε πίσω στις εντυπώσεις. Υπάρχει όμως ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ότι τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Οι τέσσερις γραμμές του γηπέδου είναι αυτές που ανεβάζουν και κατεβάζουν… κυβερνήσεις. Ή αν θέλετε παίκτες και προπονητές.

Η οσμή Μπερμπάτοφ έφτασε και στα Σπάτα και στο ΟΑΚΑ. Είμαι σχεδόν σίγουρος, αλλά είναι κάτι το φυσιολογικό. Όμως η ΑΕΚ επέστρεψε και θα προσπαθήσει να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια.

Δεν είμαι από αυτούς που θα γκρινιάξω με την πρώτη. Θέλω να είμαι υπομονετικός. Να κρίνω αυτά που θα βλέπω κάθε εβδομάδα. Περιμένοντας τους βαθμούς και την εικόνα της ομάδας. Με αυτούς τους παίκτες που έχει το ρόστερ.

Πιστεύει κανείς ότι έχει σημασία αυτή την στιγμή να συζητάμε γιατί τελικά δεν προχώρησε η ΑΕΚ σε απόκτηση επιθετικού; Πόσες μέρες θέλετε να συζητάμε για τον Μπερμπάτοφ; Πόσο ακόμα θα γεμίσουμε με ύβρεις τους τοίχους μας στο facebook και στα υπόλοιπα μέσα; Πόσους τσακωμούς θα ρίξουμε με τους φίλους μας για τον Τζεμπούρ, τον Μπάγεβιτς, τον Μελισσανίδη;

Μπορώ να συμφωνήσω με τις απόψεις σας, ότι η ομάδα χρειαζόταν παίκτη μπροστά. Χρειαζόταν και έναν στόπερ και έναν εξτρέμ. Όμως το να κάνουμε κουβέντες για θέματα που πλέον δεν υπάρχουν, δεν έχει και νόημα.

Δεν θα μπω στο τρυπάκι να συγκρίνω τον Μελισσανίδη με τον Σαββίδη, γιατί βλέπω μια αγάπη προς τον Πόντιο του ΠΑΟΚ, επειδή έριξε λεφτά, σε αντίθεση με τον δικό μας.

Απλά γυρίστε τον χρόνο πίσω και δείτε σε πόσες περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ τερμάτισε κάτω από την ΑΕΚ, όσα ονόματα και αν είχε. Και για αυτό έχω ξαναπεί ότι οι πραγματικοί αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι οι δύο αιώνιοι. Αυτό δείχνει το παρελθόν, η ιστορία και οι τίτλοι.

Ας κοπιάσουμε λοιπόν όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ, ας στηρίξουμε αυτούς του παίκτες που έχει το ρόστερ και όχι αυτού που θα θέλαμε να έχουμε. Ας στηρίξουμε αυτόν τον προπονητή και όχι κάποιον άλλο.

Οι απαντήσεις άλλωστε θα δοθούν στο γήπεδο. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που θα μπει στο γήπεδο. Από τον προπονητή και τους βοηθούς του.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X