Τετ α τετ Δέλλα – Μπουονανότε

Τετ α τετ Δέλλα – Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στη χώρας μας αποθεώνεται όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο σταρ. Και κάπως έτσι πρέπει να είναι, αφού ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι η ατραξιόν της φετινής ΑΕΚ. Ο Αργεντινός πάντως έχει αγωνιστεί συνολικά κάτι περισσότερο από 25 λεπτά στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ένωσης στο πρωτάθλημα. Μπήκε ουσιαστικά τελευταίος στο ρόστερ και χρειάζεται τον χρόνο του.

Πάντως χθες ο Τραϊανός Δέλλας είχε συνομιλία με τον μικρό «μάγο» στο γραφείο του. Οι δύο άνδρες μίλησαν για την εικόνα του Αργεντινού στην ομάδα. Και φυσικά ο προπονητής του εξέφρασε την πλήρη στήριξη του. Ο Δέλλας εξήγησε στον Μπουονανότε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα κάνει καθημερινά στις προπονήσεις και ότι από την στιγμή που μπήκε τελευταίος στην ομάδα, ήθελε να του δώσει όσο περισσότερο χρόνο προσαρμογής στο σύνολο.

Πρόκειται άλλωστε για την μεγαλύτερη μεταγραφή της Ένωσης και ο Δέλλας περιμένει πολλά από την ποιότητα του Ντιέγκο την φετινή χρονιά. Του επανέλαβε πόσο τον πιστεύει και ότι από το επόμενο παιχνίδι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μπαίνοντας για τα καλά στον ρυθμό της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X