Ετοιμάζεται για τον Αρη ο Ιβιτς

Ετοιμάζεται για τον Αρη ο Ιβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ιλια Ιβιτς (πρώην παίκτη και τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ) είναι το πρώτο που ακούστηκε και αφορά το πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Θεόδωρος Καρυπίδης για τον ΑΡΗ. Ο πρόεδρος της Βέροιας ήταν εκείνος που το έκανε άλλωστε γνωστό. Αρκετοί συνέδεσαν το όνομα του Ιβιτς με την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, στην οποία έχει αρκετή εμπειρία στις πλάτες του. Δεν επιθυμεί όμως, τουλάχιστον για τώρα, να αναλάβει αυτό το πόστο στον ΑΡΗ.
Ο Σέρβος είναι στενός φίλος με τον Καρυπίδη και στο άκουσμα της πιθανής εμπλοκής του στον ΑΡΗ, χάρηκε και ήταν εξ αρχής θετικός να συμμετάσχει, λόγω και της αγάπης του για την ομάδα, παρά τον έναν μόλις χρόνο που αγωνίστηκε σε αυτήν. Οπως βγαίνει από το στενό του περιβάλλον, θέλει να βοηθήσει τον Κσρυπίδη και τον ΑΡΗ, όχι όμως ως τεχνικός διευθυντής, αλλά περισσότερο ως εξωτερικός συνεργάτης, με την τεχνογνωσία του και τις γνωριμίες που έχει, κυρίως όσον αφορά τον τομέα των μεταγραφών και την ενίσχυση της ομάδας.
Πηγή: AllAboutAris.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X