Η Βασίλισσα του... 2020

Η Βασίλισσα του... 2020
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την διοίκηση της ΑΕΚ μεσούσης της περσινής χρονιάς, έδειξε ότι ήθελε εξ’ αρχής να κάνει την ομάδα ξανά… Βασίλισσα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να τύχει στην ΑΕΚ μετά τα όσα πέρασε με τον υποβιβασμό της στην Β’ εθνική. Και αυτός κινούμενος βάση του σχεδίου του δείχνει ότι πράττει όσα πρέπει για να κάνει την ΑΕΚ ξανά πρωταγωνίστρια. Μια ομάδα με δυνατούς και έτοιμους παίκτες, αλλά και αυτούς που θα γαλουχηθούν κάτω από… τα φτερά του δικεφάλου.

Νεαρά παιδιά με περίσσιο ταλέντο που έρχονται για να μείνουν. Με λίγα χρόνια να φτιάξει την Βασίλισσα του… 2020. Και το έτος δεν είναι τυχαίο. Ο Αγγελόπουλος έχει φέρει τέσσερα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ στην ΑΕΚ. Τέσσερα παιδιά που η Ενωση θέλει να τους δώσει όλα όσα πρέπει για να την οδηγήσουν αυτοί τα επόμενα χρόνια.

Μωραϊτης, Καμαριανός και Τσαλμπούρης από τα εγχώρια «προϊόντα», ενώ από την ξένη αγορά αποκτήθηκε ο Ατιτς που χαρακτηρίστηκε και ο «νέος Στογιάκοβιτς».

Σε αυτή την κατηγορία θα έμπαινε και ο Νίκος Δίπλαρος, αν δεν έβαζε το… αυτογκόλ της χρονιάς με τις ασεβείς δηλώσεις του για την ΑΕΚ, αφού η ΚΑΕ του είχε κάνει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Αναλυτικά οι «επενδύσεις» της ΑΕΚ:

Δημήτρης Μωραϊτης, 16 ετών, συμβόλαιο μέχρι το 2021

Νίκος Καμαριανός, 18 ετών, συμβόλαιο μέχρι το 2020

Εντιν Ατιτς, 18 ετών, συμβόλαιο μέχρι το 2021

Γιώργος Τσαλμπούρης, 19 ετών, συμβόλαιο μέχρι το 2020

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X