Γύρισε στον ΟΦΗ ο Πόποβιτς

Γύρισε στον ΟΦΗ ο Πόποβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ στην Γ’ εθνική την σεζόν 2013/14 και βοήθησε από την πλευρά του στην άνοδο σε μια… ξένη κατηγορία για την Ενωση. Ο Κροάτης επιθετικός Ζντράβκο Πόποβιτς θα ξαναπαίξει στην Γ’ εθνική, αυτή την φορά για τον ΟΦΗ. Ο Πόποβιτς συμφώνησε με τους Κρητικούς, στους οποίους είχε παίξει και παλαιότερα στην Α’ εθνική. Πέρυσι, ο έμπειρος επιθετικός έπαιξε στην Ουγγαρία στην Β’ κατηγορία με την Μπαλμαζουβάρος.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως είναι χαρούμενος, που επιστρέφει στους Κρητικούς και πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ο Πόποβιτς τόνισε χαρακτηριστικά για τη μετεγγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ. Νοιώθω αυτήν την ομάδα σαν το σπίτι μου. Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει Σούπερ Λίγκ. Μαζί με τον κόσμο που ξέρω ότι αγαπάει την ομάδα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η Γ’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία με μικρά γήπεδα και ξύλο. Επαιξα με την ΑΕΚ και ξέρω. Στο Γεντί Κουλέ με τον κόσμο μας όμως, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα τα καταφέρουμε».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην κρητική ομάδα για να τη βοηθήσει στην Γ Εθνική. Ο Πόποβιτς ο οποίος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ από το 2007-2010 (72 συμμετοχές-22 γκολ), βρέθηκε την Δευτέρα στο Ηράκλειο και έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας (31/8) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Ο Πόποβιτς, που γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1983 την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Balmazújvárosi, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και ΑΕΚ στην Ελλάδα και παλαιότερα στο Αζερμπαιτζάν (PFC Simurq ), αλλά και στην Κροατία όπου ξεκίνησε την καριέρα του (NK Samobor και NK Zagreb)».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X