Συνεχίζει με 34 παίκτες στο δυναμικό της η ΑΕΚ στην ολοκλήρωση των μεταγραφών

Ξεκινούν προπονήσεις οι «τέσσερις»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntounis-rovas-ντουνης-ροβαςΗταν αναμενόμενο πως οι προβολείς του ενδιαφέροντος θα έπεφταν στην πιθανή προσθήκη που συζητούσε η ΑΕΚ ως το φινάλε με την απόκτηση σέντερ φορ. Ωστόσο, η τελευταία μέρα δεν είχε κάποια ουσιαστική εξέλιξη και με αποχωρήσεις, πέραν των Σαρρή και Ζόριτς. Ετσι όπως εξελίχθηκε η διαδικασία, η ΑΕΚ προχωρά πλέον με ρόστερ 34 ποδοσφαιριστών. Πολλοί περισσότεροι απ’ όσους ζητά ο Δέλλας για την καθημερινότητα του, καθώς έλεγε πάντα πως εκτιμά ως ιδανικό νούμερο του 26-27 ποδοσφαιριστές.

Στα Σπάτα θα βρίσκονται πλέον καθημερινά οι Μπαρόχα, Ανέστης, Βούρας, Καραγκιολίδης, Π. Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Σβάρνας, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Ανάκογλου, Φαγέ, Ανδρεόπουλος, Ρόβας, Μάνταλος, Βάργκας, Μπουονανότε, Γροντής, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μ. Ντούνης, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπρέσεβιτς.

Ανάμεσα τους, υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Όπως ο Μπρέσεβιτς, που είναι αβέβαιο πότε θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Οι τρεις «κομμένοι» που τελικά έμειναν (Ρόβας, Μ. Ντούνης, Καραγκιολίδης), φαίνεται απίθανο να ενταχθούν ξανά στην ομάδα και πιθανότατα θα συνεχίσουν το ατομικό πρόγραμμα. Επίσης ερωτηματικό υπάρχει για τον Φαγέ, που δεν έδειχνε να υπολογίζεται για τον Δέλλα, ενώ με την προσθήκη του Πεταυράκη η ΑΕΚ έχει πλέον τρεις για τα αριστερά της άμυνας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X