Τελικές επαφές για σέντερ φορ

Τελικές επαφές για σέντερ φορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

devic laferti ντέβιτς λάφερτιΗ μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο φινάλε της και η ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να ενισχύσει το ρόστερ με έναν ακόμα επιθετικό επιπέδου. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την πλευρά του Μάρκο Ντέβιτς όσο και μ’ αυτή του Κάιλ Λάφερτι, προκειμένου να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα έναν εκ των δύο ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr οι “κιτρινόμαυροι” συμφώνησαν σε όλα με τον Ντέβιτς, αλλά έχουν βρει μεγάλο εμπόδιο από τη Ρούμπιν Καζάν. Οι Ρώσοι ηττήθηκαν χθες από τη Μορντόβια Σαράνσκ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η πίεση που έχει ασκηθεί στη διοίκηση από τον κόσμο είναι τεράστια. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο φέρονται να έχουν αποφασίσει ότι δεν θα παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο.

Σε ότι αφορά στον Κάιλ Λάφερτι, οι άνθρωποι της Ένωσης επικοινώνησαν με τους ομολόγους τους της Νόριτς, καταθέτοντας μάλιστα πρόταση για να αποκτήσουν τον Βορειοιρλανδό ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου σας αποκάλυψε το enwsi.gr το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και μέσα στη μέρα αναμένεται να γνωρίζουμε αν τελικά υπάρξουν εξελίξεις. Τα εμπόδια πάντως είναι πλέον πάρα πολλά τόσο στην περίπτωση του Ντέβιτς, όσο και σ’ αυτή του Λάφερτι.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X