Μειώνονται οι πιθανότητες για μεταγραφή στο φινάλε, όλα ανοιχτά για ελεύθερο

Το ματς με την Ιντερ και η πρεμιέρα καθορίζουν πολλά για τις μεταγραφές της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτςΛίγες ώρες μένουν για το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ή αν θα συνεχίσουν με τους Τζεμπουρ, Αραβίδη και Κρισάντους στη γραμμή κρούσης. Παρά το γεγονός ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ήδη δώσει στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα μια λίστα με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό για να αποφασίσουν ποια περίπτωση θέλουν να προχωρήσει, μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί η παραμικρή απόφαση κι έτσι, όπως φαίνεται μειώνονται οι πιθανότητες να γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι οριστική η απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου να προχωρήσουν με το ήδη υπάρχων ρόστερ, αφού ακόμα κι αν δεν γίνει σήμερα η παραμικρή κίνηση, υπάρχει περιθώριο για απόκτηση ενός ελεύθερου παίκτη μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση αυτή ο Καλού Ούτσε βρίσκεται πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που προέχει είναι να αποφασιστεί αν τελικά θα γίνει κάποια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ ή όχι.

Όσο πάντως δεν εκπνέει η προθεσμία των ομάδων για μεταγραφές, τόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής με τους Μάρκο Ντέβιτς, Κάιλ Λάφερτι, Μάριο Γκαβράνοβιτς, Τσίπριαν Μαρικά  και Φακούντο Φερέϊρα να αποτελούν τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα που έχει παραδώσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα μάλιστα, ο Κάιλ Λάφερτι, για τον οποίο το enwsi.gr σας αποκάλυψε από το βράδυ του Σαββάτου ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο, περιμένει στο ακουστικό του και σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία της Νόριτς με την ΑΕΚ στο οικονομικό, δεν αποκλείεται να αποτελέσει την κίνηση στο φινάλε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X