Καπετάνος: «Δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ και μείναμε πίσω»

Καπετάνος: «Δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ και μείναμε πίσω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÆÁÍÅÔÏÐÏÕËÏÓ ÊÁÐÅÔÁÍÏÓ ÎÁÍÈÇ - ÁÅÊ  TZANETOPOULOS KAPETANOS  XANTHI - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Ξάνθη μετά την Τούμπα και μετά το ματς με την ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί και μετρά ήδη δύο βαθμούς εμφανίστηκε ο Παντελής Καπετάνος.

Ο έμπειρος επιθετικός της Ξάνθης σχολίασε μετά τον αγώνα «Ξεκινήσαμε με δύο δύσκολα ματς, με ίδιο πρόγραμμα θα πάμε και στην συνέχεια. Έχουμε δύσκολα ματς μέχρι την 7η αγωνιστική. Πιστεύω ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη από την ΑΕΚ. Δεν έχουμε ακόμη τον ρυθμό που είχαμε πέρυσι. Στην διακοπή πιστεύω θα αποκτήσουμε τον ρυθμό. Ήρθαν αργά τα παιδιά στην ομάδα και τώρα θα ενσωματωθούν. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι και στην συνέχεια και εγώ και η ομάδα θα πάει καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είχε 4-5 επίσημα ματς πριν παίξουμε. Εμας ήταν το πρώτο μας. Στον ΠΑΟΚ ήμασταν τακτικά καλύτερα. Σήμερα δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ στο α’. μετά ισορροπήσαμε, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Τον ΠΑΟΚ τον μπλοκάραμε. Σήμερα δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ. Μείναμε λίγο πίσω και η ΑΕΚ πήρε την κατοχή».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X