Ο Δέλλας είδε για πρώτη φορά στην ίδια ενδεκάδα τον «μαέστρο» και τον «μάγο»

Ο Δέλλας είδε για πρώτη φορά στην ίδια ενδεκάδα τον «μαέστρο» και τον «μάγο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για την Ξάνθη, αφού αύριο δίνει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της. Και στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής βρίσκεται μετά από 5.5 μήνες ο Πέτρος Μάνταλος. Ο «μαέστρος» της ΑΕΚ επιστρέφει μετά από καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης, αν και φαίνεται πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Δέλλας πάντως στη χθεσινή δοκιμή τον είχε με την ομάδα των αναπληρωματικών, μαζί με τον «μικρό μάγο» της ΑΕΚ, τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Μάνταλος αγωνίστηκε δεκάρι και  Αργεντινός ως δεξί εξτρέμ. Μπορεί και οι δύο να κάτσουν στον πάγκο, αλλά οι εικόνες χθες  στα Σπάτα, είναι εικόνες του μέλλοντος. Με τους δύο παίκτες να ετοιμάζονται να μπουν στην ομάδα, όντας έτοιμοι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο προπονητής ήθελε να τους δει στην ίδια ομάδα και τους τοποθέτησε μαζί. Δεν αργεί άλλωστε η στιγμή που θα μπουν στο γήπεδο, ως βασικοί, έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Τόσο ο Μάνταλος, όσο και ο Μπουονανότε αποτελούν τους πιο ποιοτικούς μέσους της ΑΕΚ, ίσως και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Και η σημερινή τους καλή παρουσία και συνεργασία, έστω και στην ομάδα των αναπληρωματικών, έδειξε τον δρόμο για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X