Ερχεται με…φόρα και η νέα «κιτρινόμαυρη» γενιά στις Εθνικές ομάδες

Ερχεται με…φόρα και η νέα «κιτρινόμαυρη» γενιά στις Εθνικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntounis-ντουνηςΑπό νωρίς, το enwsi.gr σας ενημέρωσε για τις σκέψεις που υπάρχουν στα υψηλά κλιμάκια της Εθνικής ανδρών για να υπάρξουν νέες κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Γι’ αυτές θα πρέπει να αναμένουμε ως το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα κάνει ανακοινώσεις ο Κώστας Τσάνας. Επί του παρόντος, στην ΑΕΚ μπορούν να καμαρώνουν για τη νέα «κιτρινόμαυρη» γενιά στις Εθνικές ομάδες.

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, τέσσερις «κιτρινόμαυροι» κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Νέων Κ19. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Ντούνη, Στράτο Σβάρνα, Γιάννη Βιδάλη και Κώστα Γαλανόπουλο, οι οποίοι κλήθηκαν να μετάσχουν στα δύο φιλικά στην Κύπρο στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου. Και με δεδομένο πως ήδη φορούν το εθνόσημο Μάνταλος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Γροντής, γίνεται σαφές πως η ΑΕΚ αποκτά και πάλι τη θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X