«Τρέλα» για τον Αγγελόπουλο από τον κόσμο και ενθουσιασμός για τη «Βασίλισσα»

«Τρέλα» για τον Αγγελόπουλο από τον κόσμο και ενθουσιασμός για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota-aggelopoulos-σακοτα-αγγελοπουλοςΟσοι έζησαν το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ από κοντά τις τελευταίες δεκαετίες, περίμεναν πως και πως αυτές τις στιγμές. Γιατί μπορεί να υπήρξε και η χρυσή περίοδος του Φιλίππου, με την κατάκτηση πρωταθλήματος, ευρωπαϊκών και ελληνικών κυπέλλων, αλλά υπήρχαν άλλοι λόγοι που μετρίαζαν τον ενθουσιασμό. Τώρα, με μεταγραφές που έκαναν αίσθηση και μια ομάδα που δεν έχει ταβάνι στις φιλοδοξίες, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται.

Η παρουσία Ενωσιτών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, αποτύπωσε τα αισθήματα του κόσμου για τη νέα προσπάθεια. Που αντανακλούν κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο του Μάκη Αγγελόπουλου. Ήταν ο πρωταγωνιστής, περισσότερο ακόμα και από τον Σάκοτα και τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας. «Μάκη τρέλανε μας και άλλο», ζητούσαν εν χορώ οι «κιτρινόμαυροι» πιστοί, με τον Αγγελόπουλο να χαμογελά ικανοποιημένος.

Ο κόσμος ζητούσε από τους παίκτες το πρωτάθλημα. Στην ομάδα πάντως, δεν βιάζονται. Οι κινήσεις είναι μετρημένες, οι τόνοι χαμηλοί και οι στόχοι περιορίζονται στο επόμενο παιχνίδι. Στην ΑΕΚ περιμένουν εντός της ημέρας την άφιξη του Κάρτερ, του τελευταίου από τους παίκτες της ομάδας που δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί και από την Πέμπτη η αποστολή θα ταξιδέψει για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X