Πόστο στην ΚΑΕ ΑΕΚ ο Μπόβαλης

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oaka aek kallithea bovalisΟ Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ΑΕΚ εντός και εκτός παρκέ. Και στο αγωνιστικό το έκανε αυτό το καλοκαίρι σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ όμως αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε αλλαγές και στην εταιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr μία από τις πολλές αλλαγές που αναμένονται σε διάφορα πόστα, είναι και η είσοδος του Ηλία Μπόβαλη στην ΚΑΕ.

Πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και μέλος των Supporters τα προηγούμενα χρόνια με προσφορά σε δύσκολες εποχές, είχε εργαστεί και ως γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν χρηματοδότης και στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Ο Αγγελόπουλος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον άμεσο συνεργάτη του στην ΚΑΕ Χάρη Κουτά και μαζί με τον Μπόβαλη θα οριστικοποιηθεί το πόστο που θα έχει στην νέα μέρα στην ομάδα μπάσκετ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X