Δεν κρατιέται ο Μάνταλος για την επιστροφή, αλλά στην ΑΕΚ δεν ρισκάρουν καθόλου

Δεν κρατιέται ο Μάνταλος για την επιστροφή, αλλά στην ΑΕΚ δεν ρισκάρουν καθόλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos-μανταλοςΕδώ και ημέρες, το όνομα του Πέτρου Μάνταλου έχει αφαιρεθεί από το ιατρικό δελτίο της ομάδας. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, ο διεθνής μέσος ανέβαζε σταδιακά ρυθμό και φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του. Και πλέον, σχεδόν καθημερινά, ο Μάνταλος ζητά από τον Δέλλα να τον υπολογίζει άμεσα. Είναι θηρίο στο κλουβί, δεν κρατιέται και θέλει να μπει ξανά στο χορτάρι.

Ωστόσο, ο Δέλλας δεν προτίθεται να ρισκάρει το παραμικρό για τον Μάνταλο. «Ο Πέτρος είναι κεφάλαιο για τον σύλλογο. Δεν θα ρισκάρουμε το παραμικρό για την επιστροφή του, αν δεν δοθεί απόλυτα έτοιμος από το ιατρικό επιτελείο», είναι αυτό που λέει συχνά στους συνεργάτες του. Και είναι γεγονός, πως όσο και ο Μάνταλος να θέλει να παίξει ακόμα και στην Ξάνθη, ο Δέλλας δεν έχει καμία βιασύνη.

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι – και δικαιωμένοι – από την αποθεραπεία του Μάνταλου. Η εγχείρηση στο πόδι του από τον Λάκη Νικολάου (κορυφαίο γιατρό) ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η δουλειά του Νίκου Πανταζή και του επιτελείου των φυσιοθεραπευτών εξαιρετική, η επαναφορά του μέσω του προγράμματος από τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα και τον Παναγιώτη Βούλγαρη άριστη.

Το σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι οι εντυπώσεις, αλλά η ουσία. Κάλλιστα ο Μάνταλος θα μπορούσε να παίξει 5-10’ σε κάποιο από τα φιλικά, για να φανεί πως ήταν έτοιμος νωρίτερα από ό,τι είχε προβλεφθεί. Αλλά στην ΑΕΚ δεν ενδιαφέρονται για τις εντυπώσεις, αλλά για την ουσία. Το σημαντικό είναι ο Μάνταλος, όπως και ο Μπακάκης που ακολουθεί, να μπουν στην ομάδα 100% έτοιμοι και δίχως κανένα κίνδυνο. Και αυτό θα γίνει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X