Όλα ανοιχτά για τις μεταγραφές, ζητούμενο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά

Το ματς με την Ιντερ και η πρεμιέρα καθορίζουν πολλά για τις μεταγραφές της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτςΜε ηρεμία και δίχως βιασύνη κινούνται για την ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Παρά την παραφιλολογία που αναπτύσσεται, αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις επόμενες κινήσεις. Στην Ενωση λειτουργούν με ψυχραιμία και σε συνάρτηση με την καθημερινή εικόνα της ομάδας και αυτή τη στιγμή είναι πιθανό να υπάρξουν από τρεις έως…καμία μεταγραφική προσθήκη. Δεδομένο πάντως είναι πως αν υπάρξουν κινήσεις θα αφορούν παίκτες που θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες στο ρόστερ.

Η κατάσταση σας έχει αναλυθεί από το enwsi.gr για κάθε πιθανή θέση ενίσχυσης. Είναι γεγονός, πως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει έδαφος η σκέψη για μεσοεπιθετικό. Ακόμα και αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Αραβίδης είναι πολύ καλύτερος στην επίθεση, η ΑΕΚ διαθέτει πέντε μεσοεπιθετικούς υψηλών απαιτήσεων (Μπουονανότε, Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας), ενώ παραμένουν στο δυναμικό και οι Γροντής, Ζόριτς. Ο Μιλοβάνοβιτς έχει ανοιχτές τις υποθέσεις Λούκα και Κχομτσενόφσκι, ενώ έχει και μια άλλη επιλογή ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Για την επίθεση υπάρχει κουβέντα, αλλά αποτελεί κοινός τόπος σκέψης στην ΑΕΚ πως η ομάδα διαθέτει έναν τοπ κλας φορ όπως ο Τζεμπούρ και αξιόλογες λύσεις με Αραβίδη και Κρισάντους. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις για φορ όνομα, αλλά υπάρχουν και επιλογές με παίκτες που θα ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και θα προσαρμοστούν άμεσα. Οσον αφορά το κέντρο της άμυνας, ο αποκλεισμός του Αρθο αποδόθηκε στη δυνατότητα του Λαμπρόπουλου να παίξει και δεξιά, αλλά και την ταχύτητα που διαθέτει. Αν μάλιστα συνυπολογιστεί και η προσδοκία που υπάρχει από τον Σβάρνα, τότε γίνεται αντιληπτό πως χάνει έδαφος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X