Ο Φίλιπ Σκραμπ αποδεικνύει γρήγορα πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του

Ο Φίλιπ Σκραμπ αποδεικνύει γρήγορα πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scrub-σκραμπΕίναι γεγονός, πως η απόκτηση του Φίλιπ Σκραμπ δεν προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ. Πρόκειται για παίκτη άγνωστο στο ευρύ ελληνικό κοινό, από τον μακρινό και εξωτικό Καναδά, που είχε ως σημείο αναφοράς μέχρι τώρα για την Ενωση την περυσινή παρουσία του Καρλ Ινγκλις. Και όμως, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, ο Σκραμπ δείχνει πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του και θα κάνει γρήγορα να ξεχαστεί ο συμπατριώτης του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συμβαίνουν στην Εθνική του Καναδά. Μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις παγκοσμίως, στο νούμερο 25 της ΦΙΜΠΑ. Μια ομάδα που έφτασε να βρίσκεται στον τελικό του Παναμερικανικού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που μέλος της παραμένει ο Φίλιπ Σκραμπ. Ο άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική 13άδα, την ώρα που «κόπηκε» από την αποστολή ο Ινγκλις. Μπορεί οι θέσεις να είναι διαφορετικές (1-2 ο Σκραμπ, 2-3 ο Ινγκλις), αλλά η αξία της παραμονής του «κιτρινόμαυρου» άσου είναι σημαντική.

Ο Σκραμπ αποκτήθηκε με ευθύνη του Σάκοτα, που είδε πολλά σε αυτό το παιδί και έλαβε παράλληλα τις καλύτερες συστάσεις για την αξία του. Συνολικά, ο πρωταθληματικός τεχνικός της ΑΕΚ έχει καταφέρει να σχηματίσει μια ομάδα αθλητική, δυνατή, που θα είναι ευθέως ανταγωνιστή προς κάθε αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και ο Σκραμπ θα είναι σημαντικό κομμάτι σε αυτά τα σχέδια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X