Πρώτα η πρεμιέρα και μετά οι μεταγραφές με Λούκα και Κχομτσενόφσκι

Πιέζει για τον Λούκα η Κρισιούμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lucca-λουκαΕίναι γεγονός, πως με όποιον και αν μιλήσεις από την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, δεν πρόκειται να πει τίποτε διαφορετικό από το ό,τι η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην πρεμιέρα. Τα μεταγραφικά θα απασχολήσουν μετά το Σαββατόβραδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν διεργασίες και επαφές. Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, είτε αυτό αφορά τον μεσοεπιθετικό (την περίπτωση με τις περισσότερες πιθανότητες), είτε στόπερ ή φορ.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην ΑΕΚ διατηρούν γραμμή επικοινωνίας με τον Λούκα. Οι Βραζιλιάνοι φέρεται πως έκαναν πίσω και πλέον δεν ζητούν τον…ουρανό με τα άστρα. Αν αυτή τη φορά αποδειχθούν συνεπείς, εάν η οψιόν που θα τεθεί για την αγορά του Λούκα είναι εφικτή, τότε θα μπει ξανά για τα καλά στο κάδρο. Εκεί που άρχισε να φαίνεται περισσότερο ο Ντμίτρι Κχομτσενόφσκι, καθώς η εντός έδρας ήττα της Ζόρια μάλλον ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό όνειρο των Ουκρανών.

Για τα ονόματα των Ροντρίγκεζ και Μποριέλο που εμφανίστηκαν χθες στην επικαιρότητα από την ΑΕΚ λεγόταν πως δεν απασχολούν σε αυτή τη φάση. Βέβαια, εάν υπάρξει απόφαση για στόπερ και φορ (αν και ο Ιταλός πάει να κλείσει στην Κάρπι), τότε μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Στην ΑΕΚ εμφανίζονται με έτοιμες πολλές και σημαντικές λύσεις για τις δύο θέσεις και καλούνται να αποφασίσουν σύντομα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X