Εσπασε το φράγμα των 8.000 διαρκείας και η ΠΑΕ έδωσε παράταση στη διάθεση τους

Την ΑΕΚ (ΔΕΝ) στηρίζουν οι «γκόμενες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos3-κοσμοςΦαίνεται σε κάθε κίνηση. Στην παρουσία τους στο ματς με τη Σεβίλλη, στη σημερινή παρουσίαση του Μπουονανότε, στην ανταπόκριση για το σαββατιάτικο ματς με τον Πλατανιά. Οι Ενωσίτες «διψούν» για να είναι κοντά στην ομάδα στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια και έτσι κατέρριψαν μέσα στο καλοκαίρι και το φράγμα των 8.000. Είναι τέτοια η κίνηση μάλιστα, που «ανάγκασε» την ΠΑΕ να παρατείνει τη διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν ως τα μέσα Σεπτεμβρίου!

«Ηταν θέμα χρόνου, αλλά πλέον είναι γεγονός! Πριν από λίγα λεπτά «έσπασε» και το φράγμα των 8.000 στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν. Λόγω της σημαντικά αυξημένης κίνησης, που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, της χρονικής περιόδου των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του προβλήματος που υπήρξε με τις τράπεζες και την παράλληλη παράταση που είχε δοθεί στην προθεσμία προτίμησης των περσινών κατόχων, η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι παρατείνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που κανονικά έληγε αύριο, έως και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι ικανοποιημένοι και από την εξαιρετική διάθεση των εισιτηρίων με τον Πλατανιά. «Ταυτόχρονα εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της και για τον εξαιρετικά ικανοποιητικό ρυθμό προπώλησης (και ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr αλλά και από την αίθουσα «Κασιμάτης») στα εισιτήρια της πρεμιέρας με τον Πλατανιά το Σάββατο στο ΟΑΚΑ!».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X