Τον 25χρονο διεθνή Ουκρανό Ντμίτρο Κχομτσενόφσκι βλέπει η ΑΕΚ για τα άκρα

Khomchenovskiy-κχομτσενοφσκιΑν και τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί η αίσθηση πως η ΑΕΚ είχε πλησιάσει πολύ στην απόκτηση του Λούκα, οι πληροφορίες του enwsi.gr οδηγούν σε αντίθεση τροχιά. Ο Βραζιλιάνος παραμένει μεν στη λίστα των παικτών που κοιτάζει η Ενωση για τα άκρα, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες. Συνολικά, στην ΑΕΚ έχουν μία ανησυχία για την υπόθεση που συζητείται επί μήνες και δείχνει πάντα να εμφανίζει νέες πτυχές.

Αντίθετα, η υπόθεση που παραμένει στην επιφάνεια για την ΑΕΚ είναι αυτή του Ντμίτρι Κχομτσενόφσκι. Και στην Ενωση θα περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σημερινή αναμέτρηση της Ζόρια με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Αν οι Ουκρανοί πετύχουν την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε η υπόθεση Κχομτσενόφσκι θα τελειώσει άδοξα. Αντίθετα, αν αποκλειστούν τότε υπάρχουν καλές πιθανότητες.

Από την ΑΕΚ υπήρχε άγνοια για την υπόθεση Σελότο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα, ενώ δεν προέκυπτε ενδιαφέρον και τον Ναβάρο. Αυτές τις μέρες προτείνονται καθημερινά πολλοί παίκτες στην Ενωση, αλλά πλέον οι προσθήκες θα γίνουν (αν γίνουν) μόνο για εξαιρετικές επιλογές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα της προσδώσουν κάτι διαφορετικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X