Μαζεύουν προτάσεις και «χτυπούν» παντού για τις τελευταίες κινήσεις

Μαζεύουν προτάσεις και «χτυπούν» παντού για τις τελευταίες κινήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-aslanidis-arkadi-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτς-ασλανιδης-αρκαδηΕπειτα από τη μεταγραφική αντεπίθεση που υπήρξε αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τη συγκομιδή των Ντίντακ και Μπουονανότε, στην ΑΕΚ κοιτούν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους. Πλέον δεν υπάρχει καμία πρεμούρα, καθώς τα ορατά κενά έκλεισαν και στην Ενωση εξετάζουν πλέον κάθε μεταγραφική ευκαιρία και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» παντού, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφές για τις μεταγραφές. Θα επιχειρήσουν να προσθέσουν κάποιον παίκτη μόνο αν αυτό προκύπτει ως ανάγκη της ομάδας. Όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, οι «κιτρινόμαυροι» θέτουν ως προτεραιότητα την εύρεση λύσεων για τις θέσεις του ακραίου επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού, ενώ διακριτικά υπάρχει κάποια διερεύνηση και για την επίθεση.

Αυτό σημαίνει πως στην ΑΕΚ θέλουν να δουν την ανταπόκριση της ομάδας στις καθημερινές προπονήσεις και στον αγώνα της πρεμιέρας. Να διαπιστώσουν μέσα από την καθημερινότητα κενά και αδυναμίες. Χρόνος για να καλυφθούν υπάρχει, ενώ καθημερινά ανακύπτουν και περισσότερες ευκαιρίες με παίκτες κλάσης που γίνονται προσιτοί. Γι’ αυτό και υπάρχει σιγουριά, πως όποιο κενό αναδειχθεί, θα καλυφθεί ιδανικά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X