Ψάχνουν πασαδόρο στην ΑΕΚ

Ψάχνουν πασαδόρο στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsohatzi-τσοχατζηΗ γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε σημαντικές μεταγραφές ελληνίδων αθλητριών, ωστόσο η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι θα μείνει στη μέση αν δεν μπορέσει να ενισχυθεί με ξένες αθλήτριες. Στόχος της “Ένωσης” είναι να μπορέσει να επιστρέψει σε πορεία πρωταθλητισμού και για να γίνει αυτό χρειάζεται, τουλάχιστον δύο αθλήτριες υψηλού επιπέδου που θα την οδηγήσουν ξανά στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ. Αν και ο προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης έχει εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, η ομάδα δεν έχει την δυνατότητα ακόμα να προχωρήσει σε μεταγραφές ξένων αθλητριών αν δεν αρθεί το απαγορευτικό που υπάρχει από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία λόγω παλιών χρεών. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επαφές των ανθρώπων του τμήματος και αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να ενισχυθεί η ομάδα με δύο ξένες. Ο ίδιος ο βασικός χρηματοδότης του τμήματος, Χάρης Κουτάς φαίνεται πως αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να επέλθει συμφωνία με αθλήτριες που έχουν προσφύγει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και να πάρει το “πράσινο” φως για την υλοποίηση μεταγραφών. Πολλά χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν και για αυτό γίνονται προσπάθειες να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι το τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε να προχωρήσουν και οι συζητήσεις με τις υποψήφιες αθλήτριες.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει μια έμπειρη πασαδόρο που θα κάνει και την διαφορά στη φετινή ομάδα. Με την προοπτική άλλωστε πως θα αποκτηθεί και μια ξένη αθλήτρια στη συγκεκριμένη θέση η “Ένωση” προχώρησε μόνο στην μεταγραφή της Μαρίνας Τσοχατζή. Παράλληλα ο Ρουμελιώτης έχει εντοπίσει και την διαγώνιο που θέλει στην ομάδα, θεωρώντας πως με τις δύο αυτές αθλήτριες και την προσθήκη της Εύας Χαντάβα η ΑΕΚ είναι πανίσχυρη και έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο. Να τονίσουμε πως η τελευταία αν και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ περιμένει να δει τι θα γίνει με το θέμα των ξένων για να δώσει την τελική της απάντηση. Όπως όλα δείχνουν εφόσον τακτοποιηθεί το πρόβλημα με τις ξένες ανοίγει ο δρόμος και για την απόκτηση της 25χρονης ακραίας, η οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας βόλεϊ..

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X