Καραγιάννη: "Να έχει η ΑΕΚ τις ακαδημίες που της αξίζουν"

Καραγιάννη: "Να έχει η ΑΕΚ τις ακαδημίες που της αξίζουν"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball junior (2)Η προπονήτρια των ακαδημιών χάντμπολ που διατηρεί η ΑΕΚ, η Ράνια Καραγιάννη μίλησε στην “Ώρα των Σπορ” για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια μετά από μια δύσκολη χρονιά, που καταφέραμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και θετικό απολογισμό. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και σε συνεργασία με την διοίκηση που μας στηρίζει να βρούμε έναν χώρο για τις προπονήσεις μας. Έχουμε όρεξη, αγάπη και πείσμα και αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τα παιδιά τα οποία πέρυσι ήταν αξιοθαύμαστα. Είναι τέτοια η αγάπη τους για την ΑΕΚ και την ομάδα, που δεν υπολόγιζαν τίποτα. Είναι μεγάλη η χαρά μας να βλέπουμε μικρά παιδιά να αγαπάνε με αυτό τον μοναδικό τρόπο την ΑΕΚ. Μας δίνουν έναν παραπάνω λόγω να προσπαθούμε για το καλύτερο και να έχει η ΑΕΚ τις ακαδημίες που της αξίζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X