Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 22 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν απέναντι στην Ιντερ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 22 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν απέναντι στην Ιντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

faye-tzebour-φαγε-τζεμπουρΤο enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 22 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο φιλικό με αντίπαλο την Ιντερ:

Αλάιν Μπαρόχα: Αγωνίστηκε σε διάστημα που η ΑΕΚ είχε δέσει κόμπο την ιταλική επίθεση και απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο με ένα μακρινό σουτ του Ικάρντι, που κατάφερε έστω και με παράδοξο τρόπο, να απομακρύνει τη μπάλα.

Ροντρίγκο Γκάλο: Αθόρυβο παιχνίδι, με πολλά ανεβοκατεβάσματα στην πλευρά. Περισσότερο καλός επιθετικά, όταν αποφάσιζε να βγει από την περιοχή του, με καλά γυρίσματα στην αντίπαλη περιοχή. Φάνηκε να έχει αργές αντιδράσεις στην άμυνα, καθώς έμενε εκτεθειμένος από τις αργές επιστροφές του Βάργκας.

Ντίντακ Βιλά: Ξεκίνησε μουδιασμένα στο πρώτο 10λεπτο, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του. Ο Ισπανός είχε δυνάμεις, έκανε πολλές προωθήσεις και έδινε ύψος στην άμυνα της ΑΕΚ. Φαίνεται πως θέλει αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να βρει τα πατήματα του, αλλά η πρεμιέρα ήταν θετική.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Πολύ δυνατός στον αέρα, γρήγορος και αποφασιστικός στις επεμβάσεις του, αλλά και με αδυναμίες με τη μπάλα στα πόδια. Υπήρξαν 1-2 περιπτώσεις που κακές απομακρύνσεις απείλησαν την ΑΕΚ με αντεπιθέσεις. Παραμένει πολύτιμος με την ταχύτητα του.

Ανταμ Τζανετόπουλος: Αρχοντική εμφάνιση, δείγμα των μεγάλων ικανοτήτων του. Είχε μεγάλη ψυχραιμία στο παιχνίδι του, είχε την ικανότητα να βγάζει σωστά τη μπάλα από την περιοχή και παράλληλα να είναι εκεί κάθε φορά που βρέθηκε αποδιοργανωμένη η «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση από έναν παίκτη που πλέον ομολογείται απ’ όλους ως ο κορυφαίος αμυντικός χαφ του πρωταθλήματος. Αν και ξεκίνησε με κάποια λάθη ανεπίτρεπτα για την κλάση του, έβγαλε νοκ άουτ κάθε ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ιντερ και ήταν κομβικός για την ισορροπία της ΑΕΚ.

Δημήτρης Ανάκογλου: Σπουδαίο ματς, πολύ κοντά στα στάνταρ που είχε θέσει ο Δέλλας από αυτόν. Πρεσάρισμα ψηλά, κυκλοφορία της μπάλας, κάθετη κίνηση. Παραφωνία κάποια αβίαστα λάθη στο κέντρο, που διόρθωνε πάντως με τη μαχητικότητα του.

Αντρέ Σιμόες: Κάθε παιχνίδι που περνά ο Πορτογάλος μπαίνει περισσότερο στο κλίμα. Πρέπει να ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ που πάτησε κάθε γωνιά του γηπέδου, με συνεχή κίνηση, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, αδιάκοπο τρέξιμο. Πολύτιμη η ικανότητα να μεταφέρεται γρήγορα από τη μια περιοχή στην άλλη.

Ρόναλντ Βάργκας: Μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και έκανε άνω κάτω την ιταλική άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά χτυπήματα. Ο Βενεζουελάνος μοίρασε παιχνίδι, είχε μερικά εντυπωσιακά αγγίγματα με τη μπάλα, αλλά έπεσε μετά το 30’

Ελντερ Μπαρμπόσα: Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ, ταλαιπώρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ιταλική άμυνα. Σπουδαία τεχνική, ντρίπλες που άφηναν καθηλωμένους τους αντιπάλους, μεγάλη συμμετοχή στο αμυντικό παιχνίδι από τον Πορτογάλο, που είχε και τα δύο πρώτα σουτ της ΑΕΚ στην αντίπαλη εστία.

Χρήστος Αραβίδης: Είχε άχαρο ρόλο, απομονωμένος στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, έκανε αυτό που ήθελε ο Δέλλας, πρεσάροντας ασφυκτικά και εκμαιεύοντας το λάθος από την άμυνα της Ιντερ. Είναι πάντως ο μοναδικός επιθετικός της ομάδας που μπορεί να παίξει αυτό το στυλ.

Αρης Σοϊλέδης: Εξαιρετικό παιχνίδι, με επελάσεις που προκαλούσαν θαυμασμό και καίριες παρεμβάσεις στην άμυνα. Δείχνει πως έχει βρει τον καλό εαυτό του και έδωσε στην ομάδα πολλές κούρσες, αλλά και σιγουριά στην άμυνα.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Ξεκίνησε δεξιά, αλλά ολοκλήρωσε το ματς στην αριστερή πλευρά. Ηταν προσηλωμένος κυρίως στα αμυντικά καθήκοντα και είχε στο μυαλό του να μην αφήσει κενό και έτσι πήρε ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Γιάννης Ανέστης: Μπήκε και έκλεψε την παράσταση με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του σε κάθε φάση που απαιτήθηκε αυτό. Ενέπνευσε σιγουριά στην άμυνα του, κέρδισε το χειροκρότημα όλων και έδειξε πως ο άσος θα είναι ένα διαρκές ντέρμπι για τη νέα σεζόν.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Αρχικά τοποθετήθηκε ως δεξιός ακραίος, αλλά στην πορεία επέστρεψε ως δεξιός μπακ. Σίγουρος στις κινήσεις του, μπήκε με θράσος στο παιχνίδι και δεν δίστασε να μπει σε καμία φάση.

Στράτος Σβάρνας: Αγωνίστηκε λίγο, σε διάστημα που οι Ιταλοί πίεζαν για το γκολ. Μπήκε γρήγορα στο κλίμα του παιχνιδιού, είχε 1-2 φάσεις που έδειξε καλή αντίδραση και ήταν θετικός.

Θέσαρ Αρθο: Η εμπειρία του και οι καλές τοποθετήσεις ήταν απαραίτητες στο διάστημα που η άμυνα της ΑΕΚ δέχθηκε πίεση από τους Ιταλούς. Ο Ισπανός στόπερ είχε γρήγορες αντιδράσεις, αλλά δεν είχε τρόπο να ηρεμεί την άμυνα του.

Δημήτρης Γροντής: Θα μπορούσε να γίνει το πρόσωπο της βραδιάς, αν είχε ευστοχήσει στο τετ α τετ των καθυστερήσεων. Η κάθετη κίνηση που έκανε σε εκείνη τη φάση, ήταν το καλύτερο κομμάτι στο παιχνίδι του, αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος (ακόμα μια νέα θέση).

Αμπλαγιέ Φαγέ: Είχε θράσος και διάθεση, αλλά δεν απέφυγε κάποια αβίαστα λάθη. Με τις πολλές αλλαγές στην 11άδα η ΑΕΚ δεν είχε συνοχή και ο Σενεγαλέζος δεν μπόρεσε να κρατήσει την πίεση των Ιταλών μακριά από την εστία του Ανέστη.

Ντάρκο Ζόριτς: Χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός μεσοεπιθετικός και δεν μπήκε στο κλίμα του ματς, έχοντας κατά κύριο λόγο ημιτελείς προσπάθειες. Σε 1-2 περιπτώσεις προσπάθησε να φέρει τη μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

Μακόλεϊ Κρισάντους: Αν και αγωνίστηκε ως δεύτερος φορ, θέση που εμφανώς δεν του ταιριάζει, προσπάθησε πολύ. Στο φινάλε βγάζει την εντυπωσιακή ασίστ στον Γροντή, είχε καλές κινήσεις μέσα στην περιοχή, αλλά και δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ράφικ Τζεμπούρ: Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να λυθεί. Η κίνηση που κάνει στο τετ α τετ είναι δείγμα τεράστιου φορ, που διπλώνεται στα δύο για να πάρει την κεφαλιά. Δεν έχει βρει ρυθμό, αλλά ήταν συνεχώς μέσα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Απόδοση: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X