Απίστευτο και όμως αληθινό: έτοιμο το ρόστερ της ΑΕΚ πριν αρχίσει η χρονιά

Στόχος η πρώτη τετράδα για την ΑΕΚ, κομβικό το ματς με τον Απόλλων Πατρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota-aggelopoulos-σακοτα-αγγελοπουλοςΓια τα δεδομένα της ΑΕΚ, ειδικά της ελεύθερης πτώσης των τελευταίων ετών, μοιάζει πραγματικά εξωπραγματικό. Αλλά και για κάθε μεγάλη ομάδα που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει, είναι αναμφίβολα σημαντικό. Ο Μάκης Αγγελόπουλος με αλλεπάλληλες υπερβάσεις στο μπάτζετ και ο Ντράγκαν Σάκοτα με προσεκτικές επιλογές, κατάφεραν να συμπληρώσουν το ρόστερ της «Βασίλισσας» για τη νέα σεζόν, πριν την έναρξη της προετοιμασίας (που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου).

Η ΑΕΚ κινήθηκε μεθοδικά και με τις προσθήκες των Τσαλμπούρη και Ορτον, κλείνει το δυναμικό της. Αρκεί μια παράθεση των ονομάτων, για να φανεί πως η Ενωση έχει κάνει σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες. Στην περιφέρεια της υπάρχουν πλέον οι Ουόρεν, Κατσίβελης, Μωραϊτης, Κάρτερ, Σκραμπ. Οι Χέρστον, Παύλος είναι τα δύο «τριάρια», οι Σάκοτα, Μαυροκεφαλίδης στα φόργουορντ, Σαρικόπουλος, Τσαλμπούρης και Ορτον τα σέντερ.

Οι εκκρεμότητες αυτή τη στιγμή αφορούν την παραμονή των Μιλόσεβιτς και Παπαντωνίου. Ο Βόσνιος φόργουορντ έχει κληθεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία και αν βρεθεί χρυσή τομή για το συμβόλαιο του θα παραμείνει. Για τον Παπαντωνίου υπάρχει θετική προδιάθεση, αλλά όχι οριστική απόφαση, ενώ στην προετοιμασία θα συμμετάσχει και ο νεαρός Κουμαριανός για να πείσει τον Σάκοτα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X