Οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ στις μεταγραφές και οι σκέψεις για ακόμα ένα «μπαμ»

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΜε την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε η ΑΕΚ έφτασε αισίως τις εννιά προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Παρά τη δεδομένη ενίσχυση πάντως, οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την Ενωση. Υπάρχουν ακόμα δύο γεμάτες εβδομάδες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν όποιες κινήσεις κριθούν απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας.

Είναι γνωστό πλέον – το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει έγκαιρα εδώ και μέρες – πως στην ΑΕΚ κοιτούν ακόμα για έναν μεσοεπιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Ο Λούκα είναι πάντα ψηλά στις επιλογές, ενώ ο Κχομτσενόφσκι έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη λύση από τη στιγμή που η Ζόρια συνεχίζει στην Ευρώπη. Οσο για το κέντρο της άμυνας, αναζητείται παίκτης με ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Βιασύνη δεν υπάρχει. Θεωρείται εξαιρετικά πιθανό οι επόμενες μεταγραφές να γίνουν μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Και είναι αρκετά σημαντικές οι πιθανότητες, η μία από αυτές τις μεταγραφές να στείλουν ξανά τους Ενωσίτες στο αεροδρόμιο. Ο Μιλοβάνοβιτς δουλεύει κάτι σπουδαίο και αν γίνει πραγματικότητα, τότε θα υπάρξει μεγάλος ενθουσιασμός.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X