Μπαίνει στα Σπάτα ο Μπακάκης

Πορτογαλικά σενάρια για τον Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakis-μπακακηςΗ ΑΕΚ είχε πέρυσι την ατυχία να χάσει πέραν του Μάνταλου ακόμα έναν παίκτη με πρόβλημα στον χιαστό. Με τον Μιχάλη Μπακάκη, να περνά επίσης την πόρτα του χειρουργείου για τον ίδιο λόγο και την «Ένωση» να βλέπει τους δύο εν ενεργεία Έλληνες διεθνείς της, να τίθενται εκτός. Ωστόσο όπως για την περίπτωση του Μάνταλου, έτσι και για εκείνη του Μπακάκη, το ιατρικό τιμ και οι επικεφαλής αποκατάστασης της ΑΕΚ έκαναν εξαιρετική δουλειά, με την αποθεραπεία τους να προχωρά καλύτερα και από ότι περίμεναν.

Το γόνατο του Μπακάκη έχει «δέσει» και στο τέλος του μήνα, όπου συμπληρώνονται τρεις μήνες από την στιγμή που χειρουργήθηκε, η «τουρμπίνα» της «Ένωσης» θα ξεκινήσει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στα Σπάτα, περνώντας έτσι στο δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο Μπακάκης πηγαίνει πάρα πολύ καλά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δουλειά σε γήπεδο και γυμναστήριο, ώστε προς το τέλος Σεπτεμβρίου να φτάσουμε και στο τελικό κομμάτι, που περιλαμβάνει ασκήσεις και με μπάλα.

Βάσει του προγραμματισμού που έχουν κάνει στην ΑΕΚ αλλά και των όσων έδειξαν οι τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπακάκης, αρχές Νοεμβρίου ή ακόμα και τέλος Οκτώβρη, ο διεθνής άσος θα τεθεί στη διάθεση του Δέλλα, δίνοντάς του μία ακόμα ποιοτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, μαζί με τον Γκάλο.

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X