Προτάθηκε ο Φαρίας στην ΑΕΚ

Προτάθηκε ο Φαρίας στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Farias-φαριαςΤο όνομα ενός ακόμη Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή βρίσκεται στα χέρια του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αφού στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Έντερ Φαρίας. Σύμφωνα με το Goal, η Ένωση θα αναζητήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί στη μεσοεπιθετική της γραμμή, με το Λούκα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της. Ωστόσο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, με αυτήν του Έντερ Φαρίας της Καράκας να έχει προταθεί.

Το όνομα του 27χρονου μεσοεπιθετικού είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό στις αρχές Ιουλίου, ωστόσο το σενάριο είχε διαψευστεί. Ο Φαρίας έχει συμβόλαιο με την Καράκας έως τον ερχόμενο Δεκέμβρη και ψάχνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Μονάγας, μετρώντας 47 γκολ σε 120 ματς, ενώ με την Καράκας έχει 36 τέρματα σε 84 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί 8 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του από το 2010, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X