Αισιόδοξοι για άνοδο στον Απόλλωνα

Φιλική νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης παρουσία Βελλή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

apollonas smirnisΑσυγκράτητα αισιόδοξος είναι ο Δημήτρης Κοτταράς… Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος συμμετείχε και στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή δεν αφήνει πια κανένα άλλο περιθώριο πέρα από τον προβιβασμό των «κυανόλευκων».

Ο Κοτταράς, ο οποίος μάλιστα από την Κυριακή (9/8) ανέβηκε στην Κλεισούρα Καστοριάς, όπου προετοιμάζεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέβη και σε ανακοινώσεις…

«Ανεβήκαμε! Είναι βέβαιο… Ο Απόλλων θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα, σας το λέω να το γνωρίζετε», είπε ο τεχνικός διευθυντής μιλώντας στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Μηνάς Λυσάνδρου θα είναι στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας στις 14.30 της Τετάρτης (12/8) για την επικύρωση της βαθμολογίας και από τη στιγμή που δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα του να ανέβουν οι «κυανόλευκοι» ως τρίτοι της περσινής Β’ Εθνικής θα προσφύγουν κατά της διοργανώτριας είτε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Πηγή: a-sports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X