Ο Αγγελόπουλος δημιουργεί στην ΑΕΚ ιδανική προοπτική για παίκτες α' διαλογής

Ο Αγγελόπουλος δημιουργεί στην ΑΕΚ ιδανική προοπτική για παίκτες α' διαλογής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÕÐÏÃÑÁÖÇ ÔÏÕ ÌÁÕÑÏÊÅÖÁËÉÄÇ ÓÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÇÓ ÁÅÊΜια ομάδα για να γίνει επιτυχημένη χρειάζεται πολλά στοιχεία, αλλά τα βασικά είναι τέσσερα. Σωστή διοίκηση, ικανός προπονητής, ποιοτικοί παίκτες και στήριξη από τον κόσμο. Ακόμη κι ένα απ’ αυτά να  λείπει, η χημεία μπορεί να μη βρεθεί ποτέ.

Η ΑΕΚ είχε περιόδους στην ιστορία της που τα διέθετε όλα, ενώ είχε κι άλλες που έλλειπαν πολλά. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως μπαίνουν οι βάσεις για κάτι πολύ δυνατό, καθώς η ΑΕΚ ενισχύει το στοιχείο που υστερούσε. Την ποιότητα των παικτών. Διοίκηση με δυναμική υπάρχει, ο προπονητής με ικανότητα επίσης, ο κόσμος είναι δίπλα της. Και ποιότητα υπήρχε, αλλά πλέον το επίπεδο της ανεβαίνει.

Η ουσία είναι στα λόγια του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Είχα ενημερωθεί για τις μεταγραφές και έπαιξαν ρόλο για την επιλογή μου. Είδα ότι η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ καλούς και σοβαρούς παίκτες. Το θέμα είναι βέβαια πώς τελειώνεις μια σεζόν, πάντως υπάρχει πάρα πολύ καλή προοπτική εδώ».

Πιστεύετε πως ένας παίκτης επιπέδου και ευφυΐας Μαυροκεφαλίδη, που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, θα χαραμίσει μία σεζόν αγωνιζόμενος σε μια ομάδα που στερείται ποιότητας ή προοπτικής; Σε καμία περίπτωση.

Η καλή δουλειά της διοίκησης φαίνεται και η ΑΕΚ έγινε και πάλι μαγαζί-γωνία που μαγνητίζει παίκτες πρώτης διαλογής. Το χέρι του Μάκη Αγγελόπουλου φτάνει βαθιά στην τσέπη και τα χρήματα πηγαίνουν στη σωστή κατεύθυνση. Ακόμη και ονόματα όπως ο Σκραμπ ή ο Παύλος που δεν είναι γνωστά στο ελληνικό ή το ευρωπαϊκό κοινό, να είστε σίγουροι πως έχουν ποιότητα και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη αυτής της ομάδας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ για την ΑΕΚ του 2015-16 έχει συμπληρωθεί και εκκρεμούν 1-2 κινήσεις ακόμη. Αναμένεται να προστεθεί ένας ψηλός που θα πλαισιώσει Μαυροκεφαλίδη και Σαρικόπουλο κοντά στο καλάθι και ακόμη ένας παίκτης που θα προσφέρει βάθος πιθανότατα στις θέσεις 2-3.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X