Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες για τους "μάγκες" (ΦΩΤΟ)

Πρώτη με όνειρα και φιλοδοξίες για τους "μάγκες" (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handball proti 2015Κάθε πρώτη προπόνηση έχει τις ιδιαιτερότητες της. Έτσι και στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Αυτή την φορά απουσίαζαν οι Τσαούσης – Παπαδόπουλος μετά από πολλά χρόνια δίπλα στην Ένωση. Ο πρώτος πάντως δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών. Ενώ ο δεύτερος μίλησε τηλεφωνικά με την ομάδα για να ευχηθεί καλή επιτυχία. Η ομάδα μαζεύτηκε στο Ζηρίνειο για την πρώτη συγκέντρωση. Με αρκετά νέα πρόσωπα και όνειρα για κάτι μεγαλύτερο από την περυσινή περίοδο. Ο Γιάννης Αρβανίτης με τους συνεργάτες του, έδωσαν το στίγμα για τη νέα χρονιά. Από κοντά και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι Παναγιώτης Νικολαϊδης, Χάρι Πλεχ, Ανίς Γκάτφι και Βασίλης Δεμοσθένους. Οι δύο πρώτοι θα ενταχθούν στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες λόγω υποχρεώσεων. Ο Γκάτφι αναμένεται μετά τις 15 Αυγούστου όταν και παντρεύεται ενώ ο Δεμοσθένους ως γνωστόν για μια ακόμη χρονιά θα έρχεται από την Κύπρο ενισχύοντας την ομάδα στους αγώνες. Παρόλα αυτά θα πάρει μέρος στην προετοιμασία συμμετέχοντας στα περισσότερα φιλικά.

arvanitis handball

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X