Χωρίς βιασύνη η απόφαση για Δίπλαρο

Δίπλαρος:"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει-Συνεχίζω στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diplarosΌχι μόνο η οικογένεια της ΑΕΚ στο μπάσκετ, αλλά όλη η Ελλάδα μιλά σήμερα για τη δήλωση του Νίκου Δίπλαρου, πρόσφατου αποκτήματος της «Βασίλισσας» που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική U18 στις 2 Αυγούστου.

O καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για το πώς θα πρέπει να χειριστεί το ζήτημα η ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά την απόφαση θα την πάρουν οι διοικούντες και κανείς άλλος. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για την ασεβή δήλωση του νεαρού, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό η ΚΑΕ λειτουργεί με ψυχραιμία και υπομονή.

Οι πρώτες ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης πέρασαν χωρίς κάποια ανακοίνωση, χωρίς να επισημοποιηθεί καμία απόφαση από την ΑΕΚ. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα θέμα που μόνο απλό δεν είναι και οι άνθρωποι της ΑΕΚ το χειρίζονται με νηφαλιότητα, χωρίς κάποια βιαστική απόφαση, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει άμεσα συνάντηση των δύο πλευρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X