Κότσι - Ζούπα: "Επόμενος στόχος το Ρίο"

Στα κιτρινόμαυρα οι Κοτσιλιάνος - Ζουπάνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsilianos-zoypanisΟ Γιώργος Κοτσιλιάνος που θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ στην Α2 του βόλεϊ τη νέα σεζόν, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε ακόμα έναν πανελλήνιο τίτλο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το επιτελείο των συνεργατών μας, που μας υποστηρίζουν και μας βοηθούν στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Σπύρο Καραχάλιο, τον εργοφυσιολόγο μας Γιώργο Σκόλια, την αθλητική ψυχολόγο Μαρία Σκαμνάκη, καθώς επίσης συνεργάτες μας όπως η Αιμιλία Γεωργακοπούλου, αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους, οι οποίοι μας στηρίζουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να βρισκόμαστε στο γήπεδο, να προπονούμαστε, να ταξιδεύουμε και να αγωνιζόμαστε, αφού οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες και προσπαθούμε διαρκώς να βρίσκουμε λύσεις».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζουπάνης αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις που ακολουθούν, με πρώτο το τουρνουά Satellite που θα παίξουμε στα Σκόπια. Ο μεγάλος στόχος είναι το Continental Cup, που δίνει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αυτό απαιτεί το να βρίσκεσαι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X