Έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα

Έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍÁÓ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕΗ ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα στο «Ζηρίνειο» την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν. Οι… μπαταρίες γέμισαν και τώρα είναι ώρα για δουλειά. Μετά από μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, υπάρχει αισιοδοξία πως οι συνθήκες για τον προπονητή Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες του από εδώ και στο εξής θα είναι καλύτερες.

Οι μάγκες θα βρεθούν στις 19:00 στο προπονητικό κέντρο στην Κηφισιά, ενώ έχουν ήδη ολοκληρώσει τον ιατρικό-εργομετρικό έλεγχο. Σε αυτή τη νέα σεζόν είναι αρκετά και τα καινούρια πρόσωπα. Εμμανουήλ, Κουμαραδέλης, Μπαλάσκας, Φίλης, Γιαννόπουλος, Γρηγοριάδης, Αντωνιάδης, Βέρας θα φορούν τα κιτρινόμαυρα και φυσικά ο Γκάτφι, ο οποίος θα ενσωματωθεί την ερχόμενη εβδομάδα λόγω του γάμου του. Ταυτόχρονα υπήρξαν και απώλειες με σημαντικότερες αναμφίβολα αυτές των Φίλιππου Τσαούση και Γιώργου Παπαδόπουλου που αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με ντέρμπι για την ΑΕΚ, καθώς στις 19 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ και μια εβδομάδα αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X