Με ατομικό στο Πεκίνο η Παπαϊωάννου

Με ατομικό στο Πεκίνο η Παπαϊωάννου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

RAMONA papaioannouΚαρπούς απέφερε το πείσμα της Ραμόνα Παπαϊωάννου να κυνηγήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μίτινγκ του Βελγίου.

Η Κύπρια σπρίντερ της ΑΕΚ τρέχοντας στον έβδομο διάδρομο τερμάτισε τα 200μ. με χρόνο  23.19, σημείωσε ατομικό ρεκόρ και πανηγύρισε την πρόκρισή της στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο (22-30/8) αλλά και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το επόμενο καλοκαίρι.

Η διεθνής Πρωταθλήτρια πιστοποίησε στους τελευταίους της αγώνες σε Πανελλήνιο και Βαλκανικό ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά στις δύο αυτές κούρσες της έτρεξε με κόντρα άνεμο, με αποτέλεσμα να έχει επίδοση πάνω από το όριο της IAAF 23.20.

Έτσι αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο της σε έναν ακόμη αγώνα δύο ημέρες πριν λήξει η προθεσμία για τις οριστικές δηλώσεις συμμετοχής στο Παγκόσμιο. Με σύμμαχο, λοιπόν, τον καιρό και ευνοϊκό άνεμο (+0,6) στην πόλη Λέουβεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X