Τον 25χρονο διεθνή Ουκρανό Ντμίτρο Κχομτσενόφσκι βλέπει η ΑΕΚ για τα άκρα

Τον 25χρονο διεθνή Ουκρανό Ντμίτρο Κχομτσενόφσκι βλέπει η ΑΕΚ για τα άκρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Khomchenovskiy-κχομτσενοφσκιΤις τελευταίες ημέρες είχατε ενημερωθεί από το enwsi.gr για τη λύση από την ανατολική Ευρώπη που έβλεπαν στην ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αυτός είναι ο Ντμίτρο Κχομτσενόφσκι. Ο 25χρονος Ουκρανός διεθνής ακραίος της Ζόρια, με το δύσκολο όνομα, αλλά τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ικανότητες που τον αναδεικνύουν ως ένα από τα σημαντικότερα νέα αστέρια του ποδοσφαίρου της ανατολικής χώρας. Παίκτης που αγωνίζεται κατά βάση στο αριστερό άκρο, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά, καθώς διακρίνεται για την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα του.

Ο Κχομτσενόφσκι αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Ζόρια, που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια να «σπάσει» την παντοδυναμία των Ντιναμό Κιέβου, Σαχτάρ και Ντνίπρο. Πέρυσι κατετάγη 4η και κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Κχομτσενόφσκι να αγωνίζεται σε 23 παιχνίδια, σκοράροντας τέσσερις φορές. Στη σεζόν που έχει ξεκινήσει, ο 25χρονος ακραίος έχει παίξει σε δύο ματς πρωταθλήματος, ενώ ήταν βασικός και στις δύο αναμετρήσεις με τη βελγική Σαρλερουά που έφεραν θριαμβευτική πρόκριση στους Ουκρανούς.

Αυτή η πρόκριση δυσκόλεψε την υπόθεση για την ΑΕΚ. Ο Κχομτσενόφσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Ζόρια και σαφώς τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, αν είχε εκλείψει η ευρωπαϊκή προοπτική. Ωστόσο, πρόκειται για παίκτη που αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους», είναι εν ενεργεία διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία και στην Ενωση είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την προσπάθεια απόκτησης του (σε συνάρτηση βέβαια και με τις περιπτώσεις Μπουονανότε και Λούκα).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X