Τρομερή περιφέρεια δημιουργεί ο Σάκοτα στην ΑΕΚ με την απόκτηση του Γουόρεν

Τρομερή περιφέρεια δημιουργεί ο Σάκοτα στην ΑΕΚ με την απόκτηση του Γουόρεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

warren1-γουορενΣτην ΑΕΚ δεν αρέσκονται στα μεγάλα λόγια, αλλά με σταθερά βήματα προχωρούν στη δημιουργία μιας ομάδας που δεν θα έχει ταβάνι στις φιλοδοξίες της. Τελευταίο δείγμα η απόκτηση του Κρις Γουόρεν, του 26χρονου πλέι μέϊκερ που δείχνει ικανός να κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για παίκτη που οργανώνει μαεστρικά το παιχνίδι, αλλά παράλληλα είναι ικανότατος σκόρερ με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας.

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο Γουόρεν αγωνίστηκε στην τουρκική Ουτσάκ Μπελεντιγεσπόρ, ομάδα της 1ης κατηγορίας. Πέρσι μέτρησε 14.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, σχεδόν 4 ασίστ (54% δίποντα, 42% τρίποντα και 89% βολές). Εχει αναδειχθεί πρωταθλητής – και πολυτιμότερος παίκτης – στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχει κάνει το…αγροτικό του και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Ο Γουόρεν καλύπτει κατά βάση τη θέση «1», αλλά μπορεί να παίξει και στη θέση «2». Μαζί με τους Κάρτερ, Κατσίβελη, Σκραμπ και τους νεαρούς Μωραϊτη και Δίπλαρο, δημιουργούν μία εξάδα φωτιά. Πάντως, υπάρχει ακόμα μια περίπτωση που κυνηγά η ΑΕΚ για τις συγκεκριμένες θέσεις, ενώ εκκρεμεί και ο σέντερ που θα κάνει αίσθηση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X