Με τον Βάργκας στις επάλξεις, αλλά χωρίς τον Ανάκογλου η ΑΕΚ κόντρα στη Σεβίλλη

Με τον Βάργκας στις επάλξεις, αλλά χωρίς τον Ανάκογλου η ΑΕΚ κόντρα στη Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÏÑÏÍÁ ÊÉÅËÔÓÅ(ÖÉËÉÊÏ)Μια θετική και μια αρνητική είδιση επεφύλασσε για τον Τραϊανό Δέλλα η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το θετικό είναι ότι ο Βάργκας προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση με τη Σεβίλλη. Λογικά δεν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στα “αποκαλυπτήρια” μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο εκ των αρχηγών της Ένωσης τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους κόντρα στη Μίετζ, από κλωτσιά που δέχθηκε στη γάμπα, από την οποία αποκόμισε ένα αιμάτωμα. Ο Ανάκογλου άρχισε θεραπεία στα Σπάτα και αποκλείστηκε από το πρώτο (και τελευταίο) φιλικό ματς της Ένωσης στην Αθήνα. Ο νεαρός μέσος δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Απών θα είναι και ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ο ανέτοιμος Μάνταλος, καθώς και οι τραυματίες Κορδέρο, Μπακάκης, Μπρέσεβιτς και Παναγιώτης Ντούνης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X