Η μεγάλη στιγμή του Ζήση σε ΑΕΚ – Εφές Πίλσεν (VIDEO)

Η μεγάλη στιγμή του Ζήση σε ΑΕΚ – Εφές Πίλσεν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zisisΗ ΑΕΚ υποδέχεται στις 29 Σεπτεμβρίου την Εφές Πίλσεν του μεγάλου Ντούσαν Ιβκοβιτς που τίμησε με την παρουσία του τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Η τουρκική ομάδα έχει προϊστορία με την Ενωση και μάλιστα σε παιχνίδι μεταξύ τους στο κλειστό του Γαλατσίου ο Νίκος Ζήσης έγινε ήρωας της ΑΕΚ με μία από τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας του.

Στις 3 Μαρτίου του 2005 η ΑΕΚ έχανε με δύο πόντους και απέμεναν ελάχιστα δευτερόλεπτα με τον Ζήση να κατεβάζει την μπάλα. Αρχικά χάνει τον έλεγχο της μπάλας, την ισορροπία του και αιμόφυρτος ξανασηκώνεται και από το τρίποντο ευστοχεί για να δώσει μια σημαντική νίκη στην Ενωση για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» της Euroleague. Τα πανηγύρια του Ζήση (22 πόντους) χαρακτηριστικά και έμειναν στην ιστορία. Χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί με αίματα στο πρόσωπο, έκανε τον γύρο του θριάμβου και ο κόσμος τον αποθέωνε. Μαγικές στιγμές.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”k-PHfoGTSao” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X