Εμμανουήλ: "Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ"

Εμμανουήλ: "Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

emmanouil“Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μένα. Χαίρομαι που θα φοράω την φανέλα της ΑΕΚ και θα αγωνίζομαι με τόσο σημαντικούς συμπαίκτες” ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Εμμανουήλ στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ώρα».

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου στο χάντμπολ δήλωσε: “Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στην ΑΕΚ θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ, να δουλέψω και να δίνω πάντα το καλύτερο που μπορώ. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει αποδείξει πως δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά, έχουν αναδειχθεί πολλοί αθλητές και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται. Με τιμάει το γεγονός πως με εμπιστεύεται ο κ. Αρβανίτης γιατί είναι ένας κορυφαίος προπονητής”.

Ο 21χρονος πιβοτ αναφέρθηκε και στην εμπειρία των παικτών της Ένωσης: “Κάθε αθλητής που ξεκινάει την καριέρα του θα ήθελε να έχει συμπαίκτες του έμπειρους και σπουδαίους αθλητές. Για μένα κάθε προπόνηση θα είναι σχολείο και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά”.

Ο Εμμανουήλ δεν έκρυψε τους στόχους του: “Σίγουρα θα ήθελα να κατακτήσω τίτλους, να καταφέρω να καθιερωθώ στην ομάδα και γιατί όχι να συνδυάσω το όνομα μου με την ΑΕΚ. Είμαστε ακόμα στην αρχή όμως, δεν θέλω να λέω πολλά λόγια αλλά μόνο έργα στο γήπεδο”

Κλείνοντας σχολίασε την απόσυρση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, με τη φανέλα του οποίου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος: “Σίγουρα είναι λυπηρό αλλά όπως λένε κάθε εμπόδιο για καλό και για μένα προέκυψε η ΑΕΚ που είναι και μεγάλη αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη και εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X