Οι οιωνοί με το μέρος της Παπαϊωάννου

Οι οιωνοί με το μέρος της Παπαϊωάννου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ramona papaioannouΠολύ κοντά στη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο φαίνεται να βρίσκεται η Ραμόνα Παπαϊωάννου, η οποία αύριο το απόγευμα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς στο μίτινγκ του Βελγίου.  Αγωνιστικά η Κύπρια σπρίντερ της ΑΕΚ χρειάζεται να τρέξει τα 200μ. κάτω από τα 23.20, προκειμένου να εξασφαλίσει αμέσως την παρουσία της στο Παγκόσμιο. Οι δύο τελευταίες της κούρσες σε Πανελλήνιο και Βαλκανικό ήταν με κόντρα άνεμο στα 23.24 και 23.25, αντίστοιχα. Επιδόσεις που πιστοποιούν ότι σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση με σύμμαχο τον καιρό θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ίδιες βλέψεις, όμως έχει και η συμπατριώτισσα της, Ελένη Αρτυματά, κάτοχος της παγκύπριας επίδοσης 22.61 (31/7/10), που θα τρέξει μαζί της στο Βέλγιο. Προερχόμενη από 18μηνη αποχή, λόγω τραυματισμού, έχει φέτος 23.48 και διεκδικεί και πάλι συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, παρόλο που δεν έχει επανέλθει πλήρως.

Σε περίπτωση που έστω μία δεν τα καταφέρει τότε η ομοσπονδία της Κύπρου έχει το δικαίωμα να δηλώσει μία γυναικεία συμμετοχή, καθώς το όριο έχουν πιάσει μόνο άνδρες (Παρέλλης, Ιωάννου, Χονδροκούκης). Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν στις 10 Αυγούστου και το μίτινγκ αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά την κυπριακή γυναικεία παρουσία στο Πεκίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X