Δύο προσθήκες αναζητά ο Αρβανίτης

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek doukas 1Αντίστροφα έχουν αρχίσει και μετρούν τις ώρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους του χάντμπολ να βρίσκονται μία ανάσα από την έναρξη της νέας περιόδου.

Η πρώτη έχει οριστεί την προσεχή Δευτέρα, με το δεύτερο γκρουπ των αθλητών να περνά σήμερα από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και τον Αντι Γκάτφι να τίθεται μία εβδομάδα αργότερα στη διάθεση του Γιάννη Αρβανίτη, καθώς το επόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο γάμος του.

Παρόλο που μεταγραφικά το ρόστερ της ομάδας φαίνεται πρωταγωνιστικού επιπέδου, το ιδανικότερο για τον Δικέφαλο θα ήταν η ενίσχυσή του με ακόμη δύο παίκτες, προκειμένου να υπάρχει μπακ απ για τους Χριστόφορο Μπακαούκα και Παναγιώτη Νικολαΐδη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν προβεί σε ενέργειες χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα προσθήκης ενός εξτρέμ στη δεξιά πλευρά και ενός αριστερού ίντερ.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X