Αρβανίτης στο enwsi.gr: «Σημαντικό να έχουμε φέτος το γήπεδο μας»

Αρβανίτης στο enwsi.gr: «Σημαντικό να έχουμε φέτος το γήπεδο μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ARVANITIS Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου το τμήμα χάντμπολ θα ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι φέτος πραγματοποίησαν πολλές και σημαντικές μεταγραφές και παρά την αποχώρηση των Τσαούση και Παπαδόπουλου, φαίνονται έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Ο Γιάννης Αρβανίτης απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες αδείας του και δέχτηκε να μιλήσει στο enwsi.gr, για τη φετινή χρονιά, που βρίσκει την ΑΕΚ  σε καλύτερο επίπεδο από ότι πέρυσι. Το σημαντικότερο στοιχείο στη φετινή πορεία αναμένεται να παίξει το γήπεδο. Αν η ομάδα έχει γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες, τότε είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αρβανίτης:

Για τις μεταγραφές στο ρόστερ: «Απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχουμε φτιάξει.  Αποτελείται από κάποιους πιο έμπειρους και αρκετούς νέους που έχον προοπτική, που έχουν δείξει κάποια στοιχεία. Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν ακόμα μπακ απ του Χριστόφορου (Μπακαούκα) και του Νικολαίδη για να είμαστε πλήρεις.

Έχουμε χάσει δύο παιδιά που ήταν και είναι η βάση της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια.  Τον Φάνη (Τσαούση) και τον  Γιώργο (Παπαδόπουλο), οι οποίοι είχαν την νοοτροπία της ομάδας. Έχουν μείνει λιγότεροι, Μπακαούκας- Γεωργιάδης και λιγότερο ο  Παναγιώτης ο Νικολαϊδης,  που ξέρουν την νοοτροπία. Έχουν έρθει καλύτεροι παίκτες, όπως ο Γκαμζί αντί του  Κατσίκη που είχαμε πέρυσι. Έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες, ενώ ενισχυθήκαμε και στους πίβοτ. Είμαστε πιο πλήρεις  από πέρυσι και έχω την εντύπωση ότι θα έχουμε μια πολλή καλή χρονιά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Και πέρυσι αν και δεν μπορούσαμε να έχουμε γήπεδο ήμασταν μέχρι τέλους στους στόχους. Στο πρωτάθλημα, δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ. Θα είχαμε καλύτερη πορεία. Φέτος πρέπει να βρούμε  το γήπεδο μας, την βάση μας. Θα παλέψουμε για τους δύο εγχώριους τίτλους και θέλουμε να πάμε  καλύτερα στην Ευρώπη».

Για τον Τυνήσιο Γκάτφι: «Η Εθνική Τυνησίας συμμετέχει μόνιμα σε μεγάλες διοργανώσεις. Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει μεγάλη εμπειρία από διεθνή μας. Παίζει στο Κατάρ τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι άγνωστο, αλλά οι Καταριανοί είχαν κάνει μεγάλη προσπαθέια για την  εθνική τους ομάδα. Έχει αντιμετωπίζει αθλητές υψηλού επιπέδου. Είναι πολύ καλός παίκτης, σκόρερ, μπορεί να πασάρει. Έχω υψηλές προσδοκίες, αλλά δεν περιμένουμε να τα κάνει όλα μόνος του».

Για την προσπάθεια της Ερασιτεχνικής: «Πέρυσι στην αρχή μας είχαν αφήσει μόνους μας. Είχε φύγει και ο Σταματιάδης. Μετά ο Αλέξης Αλεξίου ενεργοποιήθηκε, έδωσε αυτά που είχε υποσχεθεί. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και φέτος θα κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί και η ομάδα θα είναι ενωμένη και καλή όπως πέρυσι».

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X