Τιμές και από τον Δήμαρχο Πάτρας

Δίπλαρος:"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει-Συνεχίζω στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diplarosΤιμών συνέχεια για τον Νίκο Δίπλαρο…

Η διάκριση του νεαρού διεθνή της ΑΕΚ να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ στάθηκε αφορμή και αιτία να προσφέρει χαρά στους Έλληνες με κάποιες περιοχές να φέρουν περισσότερη ανατριχίλα υπερηφάνειας, μιας και οι πρωταγωνιστές ξεμύτισαν από τα σπλάχνα τους.

Μία εκ των οποίων η Πάτρα που εκπροσωπήθηκε στην συγκεκριμένη διοργάνωση με δύο ανθρώπους, τον Δίπλαρο εντός παρκέ και τον τον Γιάννη Ελευθεριάδη στον πάγκο, όντας βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο δήμαρχος της πόλης της Αχαΐας, Κώστας Πελετίδης, θέλοντας να τους ευχαριστήσει που ανέβασαν την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού καλεί αμφότερους στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σε μία εκδήλωση όπου θα είναι κεντρικά πρόσωπα, καθώς θα τιμηθούν από τον ίδιο. Παρών, ασφαλώς, θα είναι και ο σύμβουλός του για θέματα αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα τιμήσει, σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο, τον Πατρινό διεθνή με την Εφήβων μπασκετμπολίστα Νίκο Δίπλαρο, καθώς και τον επίσης Πατρινό προπονητή μπάσκετ Γιάννη Ελευθεριάδη, για την πολύτιμη συμμετοχή τους, στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων. Στα δύο πατρινά μέλη, αλλά και σε όλη την εθνική ομάδα των Εφήβων, ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο και τη μεγάλη χαρά που έδωσαν στους Έλληνες φιλάθλους».

Από την πλευρά του, ο Τάκης Πετρόπουλος επεσήμανε τα εξής: «Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σαν λαός από αυτή τη μεγάλη αθλητική επιτυχία είναι το γεγονός ότι οι ταλαντούχοι νεαροί αθλητές μας, όπως τόνισαν και οι ίδιοι, τη στήριξαν και την οικοδόμησαν μέσω ενός πλαισίου συλλογικότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, καταφέρνοντας να επικρατήσουν έναντι ισχυρών αντιπάλων. Αθλητές, προπονητές και όλοι οι συντελεστές αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων. Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους δικούς μας, Νίκο Δίπλαρο του Έσπερου ΑΟΠΑ και Γιάννη Ελευθεριάδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X