Παπαχρήστου: "Χαμογελάμε πονηρά"

Παπαχρήστου: "Χαμογελάμε πονηρά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papaxristou-pomaskiΑπολογισμό χρονιάς έκανε η Βούλα Παπαχρήστου μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο facebook. H διεθνής αθλήτρια της ΑΕΚ ξεδίπλωσε τις σκέψεις της, μοιράζοντας με τους θαμώνες της την πορεία που πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες για επανένταξη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σημειώνουμε ότι η τριπλουνίστρια που γυμνάζεται με τον Πομάσκι έδωσε το παρόν σε δυνατούς αγώνες και φλέρταρε με το άλμα που θα την οδηγούσε στο Παγκόσμιο του Πεκίνου. Δεν ευδοκίμησε, αλλά όπως και η ίδια αναφέρει μετά την αποκατάσταση που είχε από τραυματισμό μπορεί να βλέπει με άλλο μάτι τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα η Παπαχρήστου σχολίασε: “Τελη Ιανουρίου..Το 1ο ερώτημα..Θα μπορέσουμε να επανέλθουμε;;Το 2ο,θα μπορέσει χωρίς μια σωστή προετοιμασία το σώμα να ανταποκριθεί σε τέτοιες απαιτήσεις..;

Το ξεκίνημα δειλό, μη ξέροντας,αν αυτό που κάνουμε θα μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο. ‘Οταν όμως δυο άνθρωποι γνωρίζουν τις δυνάμεις τους και αποφασίσουν να δουλέψουν σκληρά τα δεδομένα αλλάζουν!!!

Οι 2-3 αγώνες”ξεμουδιάσματος”έγιναν 7….Ο στόχος άλλαξε και κυνηγήσαμε το ακατόρθωτο. Τη συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!!!! Μπορεί το όριο να μην ήρθε,όμως, το αγγίξαμε με λιγότερους από 6 μήνες δουλειάς…Κάνοντας την προετοιμασία που ξέρουμε ολοκληρωμένα για τη νέα σεζόν “χαμογελάμε” πονηρά!!”

Κλείνοντας και γνωρίζοντας πόση δουλειά χρειάζεται για να φθάσεις να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο για Πεκίνο φρόντισε να εκφράσει τη δική της ευχή για τους συμμετέχοντες, χωρίς βέβαια να ξεχάσει και εκείνους για τους οποίους τελείωσε η χρονιά: “Καλή επιτυχία σε ολα τα παιδιά της εθνικής μας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και καλές διακοπες στους υπόλοιπους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X