Ορθάνοιχτος ο δρόμος της ΑΕΚ για Μπουονανότε, δύο ακόμα περιπτώσεις στο προσκήνιο

Το γκολ που δεν πανηγύρισε ο Μπουονανότε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte_quilmesΣτην κορυφή της λίστας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τη θέση του μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ, παραμένει ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Πρόθεση μάλιστα των ανθρώπων της Ένωσης είναι μέσα στην εβδομάδα ουσιαστικά να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και να έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες. Το γεγονός άλλωστε ότι η Γρανάδα άφησε τον Αργεντινό άσο εκτός αποστολης του φιλικού που θα δώσει στο Μαρόκο, ουσιαστικά αποτελεί ένα επιπλέον θετικό στοιχείο στην υπόθεση. Ήδη έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr για τους δύο τρόπους με τους οποίους έχουν κινηθεί οι “κιτρινόμαυροι” προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη και οι εξελίξεις αναμέννεται να είναι άμεσες. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα αν ο “μικρός μάγος” μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα, ή αν θα προχωρήσει το σενάριο της συνιδιοκτησίας.

Παρά το γεγονός πάντως ότι ο Ντιέγκο Μπουονανότε φιγουράρει πιο ψηλά απ’ όλους στη λίστα της ΑΕΚ, υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει η Ένωση. Έναν ποδοσφαιριστή από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς και έναν ακόμα από ομάδα της ανατολικής Ευρώπης. Οι συγκεκριμενες περιπτώσεις όμως ουσιαστικά αποτελούν εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Αργεντινού, αν και ο δρόμος του Δικεφάλου είναι πλέον ορθάνοιχτος για την απόκτηση του παίκτη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X