Κοντονής: «Εχουμε καλή συνεννόηση με τον ΟΠΑΠ»

Κοντονής: «Αν υπάρξει Grexit, σε άλλους οι ευθύνες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kontonis1-κοντονηςΟ Σταύρος Κοντονής μίλησε στην ΕΡΤ εκτός από το πολύ σημαντικό θέμα της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τον ΟΠΑΠ και τη νέα τάξη πραγμάτων.

«Θα ήθελα να σας τονίσω, ότι δυστυχώς ο ΟΠΑΠ, ένας χρηματοδότης του ελληνικού αθλητισμού και του ελληνικού πολιτισμού, πωλήθηκε κατά την περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης σε ιδιώτες. Πλέον δεν μπορεί το κράτος, ο αρμόδιος για τον αθλητισμό υπουργός και η κυβέρνηση να επέμβει για τη χρηματοδότηση ομάδων κατά την κρίση της κυβέρνησης ή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Με τη σημερινή διοίκηση του ΟΠΑΠ έχουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και μία καλή συνεννόηση, για να δούμε τί περιθώρια υπάρχουν ανάμεσα στο κράτος και έναν ιδιώτη. Δυστυχώς ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, που ήταν ο ΟΠΑΠ πλέον, δεν υπάρχει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X