Παπαδόπουλος: "Θράσος μπασκετικό ο Νίκος"

Παπαδόπουλος: "Θράσος μπασκετικό ο Νίκος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diplarosΈχοντας κοινούς παρανομαστές την ΑΕΚ και την Πάτρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για τον Νίκο Δίπλαρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Ώρα”.

Ο τεχνικός της “Βασίλισσας” κατά την πρώτη σεζόν στην Α2 περιέγραψε τον νεαρό διεθνή του Δικεφάλου σύμφωνα με τη δική του μπασκετική ματιά.

“Έχει την ταχύτητα ως όπλο και το μπασκετικό θράσος. Θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του” ήταν τα πρώτα του λόγια για να συμπληρώσει: “Τώρα πήγε σε μεγάλη ομάδα. Θα προπονηθεί με δυνατούς παίκτες. Δεν πρέπει να παρασύρεται. Πρέπει να συνδυάσει το μυαλό και την ταχύτητα. Έχει καλό χαρακτήρα».

Σε σχετική ερώτηση αν θα του δοθούν άμεσα ευκαιρίες εδραίωσης στον Δικέφαλο τόνισε: “Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, παίζει Ευρώπη. Θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω θα πάρει ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έχει μεγάλο προπονητή. Απλά θα χρειαστεί χρόνο ο Νίκος».

Όσο για την Εθνική Εφήβων συνολικά σχολίασε: “Συγχαρητήρια για την όλη εικόνα της ομάδας και το τελικό αποτέλεσμα. Το προπονητικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά. Κυριάρχησε το ομαδικό μπάσκετ. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X