Οριστική απόφαση για δύο μεσοεπιθετικούς, πάντα στο κόλπο για Μπουονανότε

Μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ μεσοεπιθετικά παραμένει ο Ντιέγκο Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte-μπουονανοτεΣτην ΑΕΚ δεν περίμεναν την κακή εμφάνιση με την Ανόρθωση για να αλλάξουν τον προγραμματισμό της ομάδας. Εδώ και καιρό, στην Ενωση έχουν αποφασίσει πως θα κάνουν ό,τι απαιτείται για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να είναι ανταγωνιστικοί στη μάχη του πρωταθλήματος. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει συμφωνηθεί και η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών.

Το θέμα του Ντιέγκο Μπουονανότε βρίσκεται πάντα ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Η ΑΕΚ επιχειρεί να «δέσει» από κάθε πλευρά την υπόθεση του Αργεντινού, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του παίκτη (εάν μείνει ελεύθερος), αλλά και με τη Γρανάδα, αν δεν υπάρξει συναινετικό «διαζύγιο» και τεθεί θέμα συνιδιοκτησίας. Ο Μπουονανότε είναι παίκτης με όνομα και ικανότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πέραν του «μικρού μάγου» στην ΑΕΚ κοιτούν και ακόμα μία περίπτωση. Πρόκειται για παίκτη που αγωνιζόταν σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην Ενωση εκτιμούν πως είναι εξαιρετική επιλογή, κυρίως για τα άκρα της ομάδας. Θέμα Φετφατζίδη δεν υφίσταται, ενώ δεν προκύπτει και κανένα ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λαϊφη της Ανόρθωσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X